Nuri Özaltın İlkokulu

KIRKPINAR MAH. KIRKPINAR CAD. NO: 5 İÇ KAPI NO: 0 KARAKOÇAN / ELAZIĞ
Vizyon
Temeli saygı ve sevgiye dayanan, teknolojiyi en iyi şekilde kullanabilen, topluma yararlı, kültürlü, çağdaş, iyi ahlaklı, vatanına, milletine ve yaşadığı topluma yararlı değişim, gelişime açık, kendine güvenen, katılımcı, hoşgörü sahibi, bilgiyi elde eden, yorumlayan, geliştiren, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere önem veren bireyler yetiştirmek en büyük gayemizdir.
Misyon
Türk Milletinin milli, manevi, ahlaki, insani ve kültürel değerlerini içtenlikle benimseyen, ailesini, ulusunu ve vatanını gönülden seven, başka inançlara hoşgörülü ve saygılı olan, eğitimdeki yenilikleri ve teknolojik imkanları kullanarak, çağdaş, insan haklarına saygılı, donanımlı, kendisini geliştirebilen, araştıran, sorgulayan, bilimsel düşünebilen, yirmi birinci yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek sorumluluk bilinci gelişmiş, paylaşmayı bilen, başarılı ve mutlu bir nesil yetiştirmek en büyük gayemizdir.
Öğretim Şekli :ikili
İl merkezine 100 km uzaklıktadır.
Sportif Etkinlikler
Geleneksek Çocuk Oyunları şenliği Futbol Turnuvaları Koşu Parkurları Halk Oyunları
Proje Çalışmaları
Beyaz Bayrak Projesi Beslenme Dostu Okul Projesi , eTwinnig projeleri, Stem projesi