Nis

"23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" kapsamında 22-26 Nisan tarihleri arasında geneksel sanatlar ile kültürel mirasımızın tanıtılması kapsamında " Hayat Boyu Öğrenme Kurumları, Geleceğimiz Olan çocuklarımızla Buluşuyor" temasıyla " Minik Eller Büyük Hayaller"projesi kapsamında yapacağımız etkinliklerimizi oluşturduk.

Nis

Kuzey Mekadonya ile kurucusu olduğumuz“A sustainable world with STEM” eTwinnig projemizde Fransa ve Türkiye 'den ortaklarımız bulunmaktadır.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı´nın Kabulü ve Mehmet Akifi'i Anma Günü okulumuzda yapılan tören ve etkinliklerle kutlandı.

Mrt

Okulumuzda öğrencilerimizin doğal afetlerden olan deprem anında nasıl davranmalarını ve ne önlemler almalarını öğretmek ve uygulamalarını sağlamak amacıyla tüm öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin katılımıyla Deprem Tahliye Tatbikatı yapıldı.

Mrt

Okulumuzda Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında atasözleri ve deyimler ile ilgili sergimizi gerçekleştirdik.

Şbt

eTwinning ''Coding Activitiy '' projemiz İtalya,Polanya,Kuzey Makedonya ve Türk ortaklarımızla okulumuzda uygulanmaktadır.Türkiye'den birçok bilim sanat merkezinin de ortağı olduğu projemizi uygulamaktan mutluluk duyuyoruz.

Şbt

Güvenli internet haftasında öğrencilerimizde bilinçli internet kullanımı konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla kodlama etkinlikleri ,bilinçli internet kullanımına yönelik video izleme etkinlikleri yaptık.

Ock

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı 1. Döneminin sona ermesiyle öğrencilerimizin karne heyecanına ortak olduk.İyi tatiller

Ock

Okulumuz çok amaçlı salonunda Okul-Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı iyi bir katılım ile yapıldı. Tüm velilerimize katılımından dolayı teşekkür ederiz.

Ara

Bakanımız Sayın Yusuf TEKİN tarafından tanıtımı yapılan "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" eylem planı kapsamında okulumuzda Anahtar Kelimelerle Hikaye Yazma ve Anlatma Yarışması düzenlendi.

OKULUMUZDA YERLİ MALI HAFTASI KUTLAMALARI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Ara

Okulumuzda Teknoloji Bağımlılığı ile ilgili seminer verildi.